Information

Croatia

Members: 30
Latest Activity: Jun 16

Discussion Forum

This group does not have any discussions yet.

Comment Wall

Comment

You need to be a member of Croatia to add comments!

Comment by iva on June 13, 2014 at 10:53pm

thank you pat...for the invite....<3

Comment by Pat Nolan on June 13, 2014 at 4:12pm

Some English and Irish members have set next Wednesday 18th June 8 pm English time, as a chat night. If anyone from this group is interested in joining in just come on the site and join the Chat Room. Your all very wellcome

Comment by Valentina on February 19, 2014 at 4:29pm

ljudi gdje ste!? bome draga Iva, to je bilo i više od generalnog čišćenja...ubrzo se vratilo i trajalo do neki dan...napokon sam se vratila...nadam se da se uskoro svi vidimo na nekom toplom suhom mjestu na zajedničkom satsangu :)

puse

Comment by Irina Kavi on December 17, 2013 at 7:03pm

I tebi, Iva! Cmokić! <3

Comment by iva on December 17, 2013 at 6:52pm

pusa irina <3

Comment by iva on December 17, 2013 at 6:50pm

vale pa kaj je bilo?generalno čišcenje a? ;) <3

Comment by Irina Kavi on December 17, 2013 at 4:40pm

Mili moji, osjećam se kao da komuniciram sa mojim SAIJEVCIMA, jer zapravo - to je isto. Duhovnost, UNIVERZALNOST, LJUBAV. Muđija obožavam, to je sasvim sigurno. Ali ja preferiram više Tišinu, i kad poželim , pustim si video s Njim, i uživam u svokoj sekundici! Eto. Nastojat ću ovdje svratit češće. Voli vas sve - vaša Irina Kavi

Comment by Valentina on December 17, 2013 at 3:44pm

dragi ljudi, nakon mjesec dana malo žešćeg bolovanja, prijavljujem se zdrava i spremna za akciju! ostavljam pozdrave i grlim vas!

Comment by Igor Bahun Golub on November 11, 2013 at 12:19pm

Dragi svi,

Hvala vam još jednom svima na javljanju i sretan sam da vidim da nas ima. Malo jesmo podijeljeni po cijeloj Hrvatskoj, ali uspjet ćemo se valjda nekako organizirati – nastojat ćemo.

 

Uglavnom, iz ranije inicijative, izrodila se sa prijateljima iz Srbije ideja da se organiziramo sa satsanzima na razini zemalja bivše Jugoslavije. S tim ciljem i interesom koji je pokazan, plan je da prvo u dva veća grada, Zagrebu i Splitu organiziramo satsang koji bi se putem Skype-a povezao sa ostatkom zemalja u isto vrijeme i na taj način bi imali zajednički satsang. No, problem na kojeg nailazimo u tom slučaju jest da u oba grada moramo imati prostor sa dobrom Internet vezom gdje bi se okupili i povezali Skype-om.

Tu bi trebali vašu pomoć ili bilo kakvu povoljnu informaciju koju imate.

Za Zagreb, ako možda znate za kakav prostor kojeg bi mogli koristiti na par sati besplatno ili po povoljnoj cijeni, jedan dan u tjednu, a da u njega možemo smjestiti 20-ak ljudi, javite mi na mail [email protected]. Također, javite ako znate za prostor kojeg bi mogli povoljno iznajmiti ili dobiti na korištenje u slučaju da bi Mooji posjetio Zagreb. Internet veza je poželjna za oba prostora.

Ukoliko ne nađemo prostor, ići ćemo za početak sa okupljanjem u privatnom prostoru, stanu.

Eto, hvala vam unaprijed na bilo kojim informacijama koje imate. A sad daljnjim planom i rasporedom pratite nas na Mooji Internet lokacijama.

Veliki zagrljaj,

Igor

 

Comment by iva on November 9, 2013 at 2:42am

zapravo chat i nije prako mjesto za moojijanje :) jer nas zapravo zanima tisina a tisina i chat ne idu zajedno.zapravo nas ne zanima tko sta radi sta je po horoskopu nacionalnosti...to je sve maya,trivialno,ego,personalitii....jedino nas zanima taj search for the self a to se radi u tisini

<3

 

Members (30)

 
 
 

© 2014   Created by Ananta Garg.

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service